Cas resolt

L'autòpsia confirma que el cadàver trobat al Prat és el de Janet Jumillas

El cos va ser trobat aquest dimarts en un solar

eb4eceee-0166-4704-8477-2a3869015ad0-hd-web / periodico

L’autòpsiaha determinat queel cadàver trobat al Prat és el de Janet Jumillasal Prat és el de Janet Jumilla, segons han confirmat els Mossos.

El cos, que presenta un deteriorament considerable, ha aparegut dins d’un forat, embolicat amb plàstics i tapat per uns matolls El solar en el qual va ser localitzat ja estava en el radar dels investigadors, gràcies a la geolocalització del telèfon mòbil del presumpte assassí.

La troballa del cos es va produir dos mesos després de la seva desaparició. Els esforços dels agents de la Unitat Central de Persones Desaparegudess’han centrat tot aquest temps a donar respostes als familiars de la Janet, que a més de patir el que li ha passat a ella, han hagut d’afrontar dues morts inesperades més l’últim any: una germana gran de la Janet, de 51 anys, va morir fa un any com a conseqüència d’una malaltia. I un altre dels seus germans, de 43 anys, va perdre la vida accidentalment el 16 d’abril després d’ennuegar-se mentre menjava.

Els Mossoshan resolt la investigacióde la Janet amb èxit, però ja van anunciar que no donarien el cas per tancat fins que aconseguissin entregar el seu cos a la família.

Per l’homicidi de Jumillas continua en presó preventiva des del 9 de maig Aitor G. P.en presó preventiva , a qui els Mossos van veure llençar, una setmana després de la desaparició de la dona, unes ulleres trencades de la víctima i dospals de fregar plens de sang, que també tacava les parets i el terra de la seva casa a Cornellà, on hi havia pintura recent en bona part de la vivenda.

Desapareguda des del dia 13 

Jumillas, de 39 anys i mare de dos fills, va acudir el 13 de març a fer unes gestions a l’oficina de l’Agència Tributària de Cornellà i va aparcar el seu vehicle a prop d’aquest lloc, situat a pocs metres del pis d’Aitor G. P.

Després de fer les gestions a Hisenda, Jumillas va enviar un missatge de veu al seu nebot, en el qual l’informava que ja havia acabat i que al cap de mitja hora arribaria a Viladecans, en la que va ser la seva última comunicació amb el seu telèfon mòbil.

Els Mossos van iniciar una investigació arran de la denúncia per la desaparició de Jumillas, en què van descobrir que Aitor G. P., vinculat a la venda al detall, havia mantingut comunicacions amb la dona en els dies previs a la seva desaparició, i per això va ser citat en comissaria el 21 de març.