Una escola de música de Montbui denuncia el robatori de 18 violins i 4 violoncels

L'ajuntament del municipi de l'Anoia ha garantit que reposarà els instruments sostrets

aula

L’escola de música Aula Orquestra de Santa Margarida de Montbui ha denunciat el robatori de 18 violins i quatre violoncels que guardaven a l’escola García Lorca del municipi de l’Anoia. Aquesta entitat sense ànim de lucre dedicada a l’educació musical nascuda fa sis anys va alertar ahir del robatori, que es va produir la nit de dilluns a dimarts, a través de les seves xarxes socials, des d’on també demanen col·laboració ciutadana per poder recuperar-los.

En la mateixa nota, Aula Orquestra explica que els intruments són donacions de "padrins i amics del projecte que creuen amb el dret que tots els nens puguin aprendre a tocar un instrument". L’entitat explica que en el dia d’avui, a falta d’un mes per al concert de final de curs, no tenen prou instruments per a tots els alumnes.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha lamentat els fets i ha garantit que reposarà amb la màxima celeritat el material sostret perquè es pugui continuar amb l’activitat

Un dels docents responsables d’Aula Orquestra ha explicat a 'Regió7' que els lladres només van deixar un violí i un violoncel. El mateix professor explica que són instruments de poc valor i que "no creu que en treguin res quan els venguin". Aquest mitjà explica que també es van emportar ordinadors del centre. 

Temes:

Música