A Alfafar

Un metge de València va abusar de quatre pacients a la consulta

L'home, que ha sigut arrestat, els realitzava tocaments, hi flirtejava i els demanava que es despullessin sense motiu

zentauroepp47905279 medical doctor man and patient woman in hospital190426152305

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un metge de família de 60 anys que exercia a la localitat valenciana d’Alfafar com a presumpte autor de delictes d’abusos sexuals, almenys, a quatre dels seus pacients durant les exploracions a la consulta.

Segons un comunicat del cos armat, la detenció s’ha produït després de la denúncia el 6 d’abril per part d’una de les dones de qui suposadament va abusar, i la investigació continua oberta i no es descarta l’aparició d’altres víctimes que encara no han denunciat fets similars.

En la denúncia, la dona relatava que el seu metge de capçalera, durant una consulta rutinària, es va acostar a ella sobtadament, la va abraçar i, posteriorment, va realitzar tocaments a tot el seu cos en contra de la seva voluntat i la va besar en diverses ocasions, a més de referir que no era la primera vegada que ho intentava.

Segons les investigacions, el detingut se sobrepassava amb els seus pacients, d’entre 40 i 70 anys, els realitzava tocaments, els demanava que es despullessin sense motiu i hi flirtejava i, fins i tot, provava d’obtenir cites fora de la consulta.

Les mateixes fonts han informat que aquest metge, que havia rebut diverses queixes formulades per diversos pacients d’Alfafar similars a les de la denúncia, té antecedents per possessió de pornografia infantil el 2017 i va ser investigat per abusos sexuals a una altra pacient l’any 2018.

Es té coneixement, a més, que les condicions en què atenia els pacients no eren les més salubres, a causa de la seva falta d’higiene, fet que havia motivat també queixes per part dels pacients en més d’una ocasió.