Tragèdies a la carretera

Mor un motorista en un accident a la Ronda Litoral de Barcelona

Mor el jove que conduïa sense carnet el vehicle accidentat divendres passat a Avinyó

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

Un motorista de 46 anys ha mort aquest matí després de tenir un accident aquesta matinada a la Ronda Litoral, sentit Llobregat, a l’altura del quilòmetre 10,4 (Ciutat Vella). L’home, que havia sigut traslladat a un centre hospitalari, ha mort finalment aquest matí a causa de les ferides sofertes en l’accident.

L’accident ha tingut lloc cap a les 4.00 hores quan, per causes que es desconeixen, el conductor de la moto va caure del vehicle. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. Aquesta és la sisena víctima mortal d’aquest any en accident de trànsit a la ciutat.

Mor el jove de l’accident d’Avinyó

D’altra banda, el jove de 18 anys i veí de Balsareny que conduïa el vehicle accidentat divendres a Avinyó, al Bages, va morir aquest dimarts, després d’estar tres dies ingressat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell en estat crític.

El jove no havia obtingut mai el carnet de conduir. En l’accident també va perdre la vida una noia de 15 anys i veïna de Santa Maria d’Oló, i tres persones més van resultar ferides de diversa consideració.

Els fets van tenir lloc a prop del poble, en una pista sense asfaltar. Al cotxe, de quatre places, hi havia cinc ocupants.