per dilacions indegudes

El Tribunal Suprem rebaixa la condemna a tres joves per una violació a València

Els fets es van produir el 2012, quan tenien entre 19 i 24 anys

Van aprofitar el seu estat d'"atordiment" per una substància introduïda a la seva beguda

undefined23626011 madrid 16 09 2013 politica apertura del a o judicial en e181120115923

El Tribunal Suprem ha condemnat a penes de fins a 7 anys de presó tres joves que el 2012, quan tenien entre 19 i 24 anys, van violar repetidament una noia a la localitat valenciana de Riba-roja aprofitant el seu estat d’"atordiment" provocat per una substància que li va ser introduïda a la beguda.

L’alt tribunal ha rebaixat lleugerament les penes imposades per l’Audiència Provincial de València al contemplar la circumstància atenuant de dilacions indegudes en el procés, de manera que en condemna dos a 7 anys de presó per un delicte continuat d’abusos sexuals i el tercer a 4 anys de presó per abusos sexuals.

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS. Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.