suposada violació en grup

Dos dels detinguts de 'La manada d'Alacant' diuen que van beure i es van drogar i que no recorden res

En la seva declaració davant del jutge han assegurat que no aconsegueixen recordar el que va passar després que "va aparèixer" una beguda que "no saben qui la va portar"

jcarbo46432432 detenidos manada alicante190105161500

Dos dels quatre detinguts per la suposada violació en grup d’una jove de 19 anys la Nit de Cap d’Any Callosa d’En Sarrià (Alacant) han adduït davant del jutge que es trobaven sota els efectes de l’alcohol i les drogues i que no recorden "res" del succeït.

L’advocat d’aquests dos arrestats (espanyols d’origen equatorià de 19 i 24 anys), Joaquín Ródenas, ha relatat a Efe que, en tot cas, els seus dos defensats han mantingut davant de la Guàrdia Civil i el jutjat d’Instrucció número 4 de Villajoyosa que no van mantenir relacions sexuals amb la víctima.

Tots dos arrestats han admès haver estat "de festa" durant la Nit de Cap d’Any i que, després d’abandonar un bar de copes a Benidorm, van acudir a una vivenda en la mateixa població juntament amb més persones i la víctima per continuar consumint.

Una beguda que "no saben qui la va portar"

En les seves declaracions, han afegit que "va aparèixer" una beguda que "no saben qui la va portar" i que a partir d’allà no recorden res, per exemple com es van traslladar a la vivenda de Callosa d’En Sarrià on va passar la presumpta violació. "No recorden res, ni tan sols com van arribar a Callosa d’En Sarrià," ha insistit l’advocat abans de recalcar que els seus defensats "neguen que hi hagués relacions sexuals" amb la jove de 19 anys.

El lletrat ha rebutjat, a més, que es pogués haver utilitzat la substància burundanga i ha afirmat que la víctima ha admès en la seva declaració judicial que va consumir cànnabis cocaïna, a més d’alcohol. Dels seus defensats, també ha remarcat que desconeix que hagin pogut haver participat en altres agressions sexuals prèvies de grup i ha assegurat que es tracta de "dos nois sense antecedents ni problemes sinó que són gent treballadora i normal". Ródenas ha manifestat que les famílies dels seus dos patrocinats es troben en una "situació horrible" i viuen aquests dies amb "sorpresa" pel que escolten i "pena".