Obsolescència

Whatsapp deixarà de funcionar en aquests mòbils a partir del 2019

Diversos models es queden obsolets perquè són incapaços de suportar les noves actualitzacions

undefined40800033 file photo men pose with smartphones in front of displayed 180720175100 / DADO RUVIC

Com ja ha passat altres anys, Whatsapp ja ha anunciat que a partir de l’1 de gener del 2019 diversos models de mòbils i versions de sistemes operatius deixaran de tenir suport per al servei de missatgeria i podrien deixar de funcionar. En aquest enllaç es poden comprovar els afectats i els compatibles.

El ritme d’actualitzacions i la seva sofisticació amb més funcions provoca que molts terminals es quedin obsolets i no puguin utilitzar l’eina de missatgeria més utilitzada del món.

La data en què definitivament deixarà de funcionar Whatsapp per a alguns serà, en el cas dels Nokia S40, el 31 de desembre d’aquest 2018. Tampoc estarà disponible per a Windows Phone 8.0, iPhone 3G amb iOS 6, Nokia Symbian S60; BlackBerry OS i BlackBerry 10. La versió del sistema operatiu Android 2.3.7 així com iOS 7 (i anteriors)l’1 de febrer del 2020. 

Malgrat això, des de Whatsapp han advertit que aquests terminals poden tenir problemes abans de les dates assenyalades: "A causa que ja no estem desenvolupant funcions per a aquests sistemes operatius, algunes funcions poden deixar de funcionar en qualsevol moment", alerten en un comunicat.

Actualment Whatsapp és compatible amb els dispositius Android amb un sistema operatiu 4.0 o posterior, amb els iPhone amb iOS 8 o posterior, amb els Windows Phone amb un sistema operatiu 8.1 o posterior i amb JioPhone i JioPhone 2.

Temes:

Whatsapp