Maltractament animal

Un toro, atropellat en un 'encierro' a Centenera: la denúncia de PACMA

La formació animalista ha convocat una manifestació de repulsa el 15 de setembre a Madrid

torocenteneraguadalajara

El partit animalista PACMA ha denunciat la mort d’un toro després de ser arrossegat per un cotxe tot terreny durant una festa al municipi castellanomanxec de Centenera, a la província de Guadalajara.

PACMA ha qualificat d’“indignants” els fetsen una publicació a Twitter que inclou un vídeo de l’incident, on es pot apreciar la col·lisió intencionada del vehicle contra l’animal, que mor a l’acte a causa de l’impacte frontal.

L’automòbil, distingit per una bandera espanyola que oneja a la part posterior, apareix a gran velocitat a través d’una terra sembrada, gira entorn d’un genet i envesteix l’animal, que cau fulminat al moment.

L’alcaldessa de Centenera, Pilar Monge, ha assenyalat en declaracions a ‘CMMedia’ que no va ser més que un “accident” d’un cotxe tot terreny destinat a controlar els moviments de l’animal, que intentava, en paraules de la regidora, escapar-se del recorregut estipulat.

La formació animalista ha convocat una manifestació de rebuig el 15 de setembre en la Puerta del Sol de Madrid per reivindicar “el final del seu maltractament”.