Al municipi de Siero

Un home de 87 anys atacat per sis gossos mor a Astúries

La víctima va ser atacada quan visitava el seu veí, propietari dels animals

zentauroepp14580831 perro perros peligrosos agresivos raza rottweiler180103093327

L’home de 87 anys que ahir va ser atacat al municipi asturià de Siero per sis gossos propietat d’un veí a qui havia anat a visitar, ha mort a l’Hospital Universitari Central d’Astúries (HUCA), al no haver pogut superar les greus lesions.

L’atac, que està sent investigat per la Guàrdia Civil, va tenir lloc cap a les 11.45 hores d’ahir a la localitat d’Arniella.

El Centre de Coordinació d’Emergències del Principat rebia minuts després una trucada d’auxili per reclamar atenció sanitària urgent per a la víctima, E.C.D.

Després de l’avís, el Servei d’Atenció Metge Urgent (SAMU) va enviar una ambulància amb l’equip d’atenció primària de Noreña, integrat per metge i infermera, i pel camí es va fer transferència a una UVI mòbil d’Oviedo, que finalment va traslladar al ferit "en estat molt greu" a l’HUCA, a Oviedo.

Amb el pas de les hores, la seva situació es va anar complicant i poc abans de les21.00 hores d’ahir se certificava la seva mort.

La víctima presentava diverses esquinçades al cos, sobretot als braços, a conseqüència de les mossegades dels gossos de raça mestissa.

El cas està sent objecte d’investigació per part de la Comandància de la Guàrdia Civil de Gijón.