En llibertat amb càrrecs un pedòfil detingut a l'Arboç

El detingut no té antecedents i, presumptament, formava part d'un grup que descarregava contingut pedòfil a través d'una aplicació.

undefined11471078 md22 madrid 01 10 09 un total de 74 personas han sido de180711183104 / KOTE RODRIGO

El jutge ha deixat en llibertat amb el càrrec de corrupció de menors un presumpte pedòfil detingut a l’Arboç (Tarragona, segons informa la Subdelegació del Govern espanyol.

El detingut no té antecedents i, presumptament, formava part d’un grup que descarregava contingut pedòfil a través d’una aplicació.

Operació policial nord-americana

L’home va ser arrestat per la Policia Nacional en el marc d’una investigació iniciada als Estats Units per l’organització privada nord-americana NCMEC (les sigles en anglès de Centre Nacional per a Nens Desapareguts i Explotats). La Policia Nacional va identificar una direcció d’IP de la província de Tarragona que rebia i emetia vídeos amb imatges de pornografia infantil.

El detingut, des del seu domicili, es connectava a pàgines que facilitaven el traspàs d’informació i descàrregues de vídeos de menors. Durant l’escorcoll, la policia va trobar dos discos durs interns i un altre extern amb material pedòfil.