INCIDENT DE MATINADA

Un taxista de Salou ingressa a la UCI després de ser atacat per tres nois

Quatre mossos resulten ferits en la detenció dels agressors del conductor

jose18359367 tarragona tarragon s 18 02 2012 vistas genericas del h180708211741 / XAVI MOLINER

 Un taxista de Salou ha ingressat avui a la UCI de l’hospital Joan XXIII de Tarragona, amb pronòstic greu, després d’una discussió amb tres nois, uns dels quals l’ha llançat pels aires, i ha provocat que caigués de cap a terra i esquedés sense coneixement, segons han confirmat fonts del centre.

Un portaveu dels Mossos ha indicat que els fets han passat cap a les 5.45 hores a la parada de la Font Lluminosa de Salou, lloc on es concentren joves que tornen de festa i esperen un taxi perquè els porti als seus llocs de residència.

Els fets s’haurien produït quan un grup de tres nois s’han intentat colar i ha començat una discussió entre el taxista ferit i els seus companys que tenien allà els seus automòbils, que els han retret la seva acció. Un dels nois va atacar el taxista que al caure va quedar inconscient.

Quatre policies ferits

Una patrulla dels Mossos ha arribat al lloc dels fets i gràcies a diversos testimonis ha pogut interceptar dos dels nois que havien participat en la baralla, que s’han resistit davant dels agents, quatre dels quals han resultat ferits lleus.

Aquest fet comportarà, a més d’imputar-los per un delicte de lesions contra el taxista, també estaran impitats per resistència als agents de l’autoritat.

Posteriorment, s’ha detingut al tercer dels implicats en la baralla. Tots ells estan detinguts a la comissaria de Salou i en les pròximes hores passaran a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona. 

Temes:

Salou Taxis