Detingut un conductor d'autobús de València per masturbar-se

L'home, de 60 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària

zentauroepp14142561 valencia 29 9 10 huelga general valencia la policia protege 180607162843

Un conductor d’autobús  de València, de 60 anys, ha sigut detingut per la Policia Nacional com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat vial després que suposadament es masturbés mentre conduïa el vehicle de transport públic, segons va denunciar una jove passatgera, han informat font policials.

L’Empresa Municipal de Transport (EMT) ha confirmat que va rebre un requeriment policial per a la identificació d’un dels seus treballadors però sense tenir "més informació" sobre els motius de la petició, cosa que l’ha portat a iniciar una investigació interna per conèixer els fets en els quals suposadament s’ha vist embolicat el conductor. L’home, sense antecedents, va quedar en llibertat, amb l’advertència que haurà de comparèixer al jutjat quan sigui requerit.

Pel que sembla, a finals del mes de maig una jove usuària d’un autobús de l’empresa municipal va interposar una denúncia després que el conductor de la línia en la qual viatjava es masturbés mentre estava conduint.

El relat de la jove

Segons el relat policial, la jove es va asseure en un seient a la dreta del conductor i va veure com aquest la mirava a través del mirall i feia friccions amb la mà al seu entrecuix i fins i tot en un moment determinat li va arribar a veure el penis, per la qual cosa va baixar de l’autobús i va anar a denunciar-lo, tal com avança aquest dijous el diari 'Las Provincias’.

Les investigacions van portar a la identificació de l’home que finalment va ser detingut dimecres, segons fonts policials, per un delicte contra la seguretat del trànsit. 

Temes:

València