La noia acusa tres homes

Els Mossos investiguen una agressió sexual a una menor al backstage del Razzmatazz

La denúncia remet a uns fets que haurien ocorregut durant la matinada de divendres a dissabte

Els agents proven de corroborar la declaració de la víctima mentre analitzen els enregistraments del local

754d3ed3-4e42-4e38-bd27-ea4b9ee53782-hd-web / periodico

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per una agressió sexual a una menor que es va produir durant la matinada de divendres a dissabte a la sala Razzmatazz de Barcelona.

Segons va avançar el diari ‘El Mundo’ i han confirmat a aquest diari fonts policials, es tracta d’una agressió múltiple que es va produir al'backstage'  de la discoteca, una zona reservada per als artistes i convidats. Els investigadors proven de corroborar la versió de la noia, que assenyala tres agressors. 

Razzmatazz ha emès un comunicat a través d’una publicació a Twitter en la qual ha assegurat que "ha posat a disposició de les autoritats tots els mitjans necessaris per aclarir els fets".

"Volem abans que res respectar la privacitat de la víctima i de la investigació, i per damunt de tot condemnar rotundament els fets denunciats", ha afirmat.

Així mateix, ha recordat que la discoteca està adherida a No Callem, un protocol contra agressions i assetjaments sexuals en espais de lleure nocturn impulsat per l’Ajuntament de Barcelona.