AQUEST DILLUNS

Mor un home en un incendi a Sant Boi

Una dona ha sigut evacuada il·lesa de la casa

Un home gran ha mort aquest dilluns al matí en l’incendi d’una casa unifamiliar de Sant Boi de Llobregat. / ACN

Un home d'avançada edat ha mort aquest dilluns al matí en l'incendi d'una casa unifamiliar de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), han informat els Bombers de la Generalitat.

A l'interior de la vivenda, el número 14 del carrer Lilàs, hi han trobat també la seva dona, que ha sigut evacuada i atesa in situ pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), encara que ha resultat il·lesa.

Els serveis d'emergències han sigut alertats del foc a les 05.42 hores i han mobilitzat vuit dotacions dels bombers, que ja han donat per controlat el foc.

A l'arribar, s'han trobat amb un foc totalment desenvolupat i han pogut evacuar la dona a través del balcó del pis superior, mentre que l'home, que estava a la planta baixa, ja havia mort.

Cap a les 06.20 hores, s'ha donat per controlat el foc, que ha començat per motius que encara es desconeixen i que s'estan investigant.

En el lloc també han treballat quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), efectius de la Policia Local i set patrulles dels Mossos d'Esquadra que s'han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials