A Espinelves

Un mort i dos ferits greus en un xoc múltiple a Osona

En el sinistre s'han vist afectats una furgoneta, un cotxe i un camió

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM.  / ARXIU

El copilot d'una furgoneta ha mort aquest dijous a primera hora en un accident múltiple en què també han resultat ferides de gravetat dues persones a la carretera C-25 a l'altura d'Espinelves (Osona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) en un comunicat.

Una furgoneta, un turisme i un camió han xocat, per causes que s'estan investigant, cap a les 7.40 hores al quilòmetre 202 de la citada via, segons les mateixes fonts.

Els ferits de la resta de vehicles implicats han sigut traslladats pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Vic (Osona), mentre que una altra persona ha resultat ferida lleu i ha sigut donada d'alta al mateix lloc de l'accident.

Arran de l'accident, s'han activat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM.

Pel que fa a l'afectació viària, la carretera ha quedat tallada al trànsit en el punt de l'accident en direcció Girona cap a les 9.30 hores, i s'estan fent desviaments per la GI-544.