Un menor mata el seu germà de 19 anys amb un ganivet durant una discussió

La víctima ha rebut una punyalada al cor i ni la seva mare ni els agents l'han pogut reanimar

El noi de 14 anys ha confessat a la Policia el que havia passat quan hi ha anat després d'una trucada al 091

zentauroepp41920590 graf5518 alicante comunitat valenciana 05 02 2018 oper180205163932 / Manuel Lorenzo

Un noi de 19 anys ha mort a causa d'una punyalada que ha rebut al cor i que li ha clavat un germà de 14 anys, segons aquest mateix hauria confessat, en un domicili del barri de la Florida, a la ciutat d'Alacant.

Fonts de la investigació han informat a Efe que l'agressió ha tingut lloc al migdia durant una forta discussió entre els dos germans. Al sentir el soroll de la baralla, un veí hauria avisat la Policia, que a l'arribar a la casa del carrer d'Antares s'hauria topat amb el menor. Després de retenir-lo, ha explicat als agents que havia clavat al seu germà un ganivet.

Els policies han entrat a la vivenda i hi han trobat la mare de tots dos intentant reanimar el noi apunyalat, a qui han rellevat en aquesta tasca. Quan han arribat els serveis mèdics, han certificat que havia mort.

L'agressor confés ha sigut traslladat a una comissaria pròxima i diversos familiars seus han hagut de ser atesos pels serveis mèdics per crisis d'ansietat. Una comissió judicial ha arribat poc després a la casa i s'ha procedit a l'aixecament del cadàver.