PRESUMPTE CRIM MASCLISTA A MADRID

Detingut un home com a sospitós de matar una dona llançant-la per la finestra

La Policia ha arrestat un home de 57 anys pels fets

zentauroepp18256115 policia nacional171112185509

La Policia Nacional va detenir divendres passat un home de 57 anys sospitós d'haver matat una dona al seu domicili llançant-la per la finestra, al districte de Barajas. Segons ha explicat una portaveu de la Prefectura Superior de Policia, els fets es van produir divendres a les 5 hores, quan els agents van rebre una trucada alertant de crits i forcejaments en un domicili del carrer Alara, com ha avançatEl Mundo.

Quan la Policia es va personar a l'adreça, van trobar una dona, de 27 anys i de nacionalitat paraguaiana, estesa a la via pública. Immediatament, els agents van intentar reanimar la jove mentre els efectius d'Emergències arribaven al lloc, però finalment la jove va morir a causa de les ferides sofertes.

A continuació, els agents es van dirigir al domicili objecte de la denúncia i van poder comprovar que hi havia signes de forcejament a la vivenda, per la qual cosa van procedir a la detenció d'un home de 57 anys de nacionalitat espanyola. 

En aquests moments, el detingut es troba a disposició judicial després que aquest diumenge, segons ha informatEl Mundo, el jutge li imputés un delicte d'homicidi després de comprovar-se que la jove presentava lesions i contusions que no es corresponien amb les d'una caiguda.