Detingut

Un home viola una dona a la sala d'espera d'un hospital de Sevilla

Tant l'agressor com la víctima són persones sense llar que pernoctaven en aquest centre

hospital virgen macarena 2017001

La Policia Nacional ha detingut un home sense sostre acusat de violar una dona en una sala d'espera per a familiars a les urgències de l'Hospital Macarena de Sevilla, uns fets pels quals el jutge de guàrdia va dictar presó provisional per a l'arrestat.

Segons han informat fonts policials, els fets es van produir el 18 de gener quan en aquesta sala, sovint utilitzada per persones sense llar per refugiar-se a les nits, hi havia dues dones i un home.

L'home, aprofitant l'estat "semiinconscient" d'una de les dones, la va violar. La víctima també és una persona sense llar.

En un moment donat, la víctima es va despertar i va començar a cridar al veure l'home a sobre seu i amb els pantalons abaixats. Tot seguit, va anar a la sala un vigilant de seguretat de l'hospital, que va retenir l'agressor i va avisar la Policia, que el va detenir i el va posar a disposició del jutge de guàrdia, segons detalla el Diario de Sevilla.

Davant el jutge van testificar tant la víctima com l'altra dona que era a la sala i que va ratificar haver sigut testimoni dels fets. El magistrat va ordenar l'ingrés en presó provisional per al detingut.