Xoc contra un camió

Mor el cuiner Àngel Solé en un accident de trànsit a Valls

El 2008, amb Ferran Adrià, Carles Gaig i Carme Ruscalleda, va preparar el sopar de la gala per donar a conèixer el Català de l'Any

ngels-sol

El prestigiós cuiner Àngel Solé, propietari del restaurant Ca l'Àngel de Valls (Tarragona), ha mort aquest dissabte al xocar el cotxe que conduïa contra un camió a la carretera C-37 al seu pas pel polígon industrial de Valls.

Segons han informat a Efe fonts de la policia local de Valls, l'accident ha ocorregut per causes que s'estan investigant sobre les 7 hores d'avui a la carretera del Pla de Santa Maria, a la sortida de la localitat de Valls.

El conductor del camió, que ha donat negatiu en les proves d'alcoholèmia i de drogues, és de nacionalitat estrangera i està detingut a les dependències de la policia local mentre s'instrueix l'atestat de l'accident, han informat les mateixes fonts.

Segons sembla, el camioner podria haver efectuat un gir a l'esquerra i hauria pogut provocar l'accident.

El sinistre ha passat a a penes un quilòmetre del restaurant de Solé, que l'havia convertit en un santuari del calçot, un producte típic de Valls que va promocionar per tot el món.

El 2008, junt amb Ferran Adrià, Carles Gaig i Carme Ruscalleda, Solé va preparar el sopar de la gala per donar a conèixer el Català de l'Any.

L'alcalde de Valls, Albert Batet, ha mostrat la seva "consternació" per la mort del cuiner. "Estic consternat i en estat de xoc. Un accident maleït ens deixa sense un gran vallenc, un gran amic i una bona persona. ¡Àngel t'enyorarem molt!. Quina injustícia i quina tristesa. No m'ho puc ni imaginar. A Valls estem de dol", ha escrit l'alcalde de Valls en un tuit.