RETENCIONS DES DE PRIMERA HORA

Tretze camions amb les rodes punxades a l'AP-7 entre Montmeló i el Papiol

L'incident podria haver sigut causat per elements metàl·lics procedents d'una pèrdua de càrrega d'algun vehicle

zentauroepp41145681 mollet del valles 01 12 2017 camiones con las ruedas pinchad171201092508

Protecció Civil ha activat aquest divendres a primera hora el pla d'emergències a l'AP-7, entre Montmeló i el Papiol, per la presència de 13 camions amb les rodes punxades. Els vehicles, que han sigut retirats a mesura que avançava el matí, estaven aturats al voral de la via en direcció Tarragona, segons ha informat el servei d'emergències de la Generalitat a través de Twitter. A les 09.00 hores ja només quedaven quatre camions per retirar. L'incident ha provocat importants retencions que s'han anat solucionant.

Segons la primera avaluació, l'incident podria haver estat provocat per la pèrdua de part d'una càrrega d'elements metàl·lics que haurien quedat escampats per la calçada procedents d'algun vehicle que hauria circulat amb anterioritat per aquesta via.

Les punxades s'han produït entre la 1.00 i les 3.00 hores entre els punts quilomètrics 136 i 149 de l'AP-7, en sentit sud. Els vehicles afectats s'han anat aturant al voral de l'autopista mentre procedien a canviar les rodes o esperaven a ser retirats, i cap a les 09.00 hores només quatre d'ells encara estaven al lateral de l'autopista.

Un dels camions, no obstant, ha quedat aturat a la sortida 15 de l'esmentada autopista, al quilòmetre 139, i obstaculitzava el desviament cap a Mollet, fet que ha provocat el tall d'aquesta sortida, que poc després ha sigut reoberta.