A Màlaga

Acusat d'abusar de dues nenes un professor d'una acadèmia d'Estepona

La policia ha trobat materials informàtics amb continguts pedòfils a casa seva

  / MANUEL LORENZO / EFE

Un home de 64 anys i de nacionalitat anglesa ha sigut detingut per la Policia Nacional a Estepona (Màlaga) acusat d'abusos sexuals a dues alumnes menors d'edat quan els impartia classes en una acadèmia de la localitat.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia de les mares de dues menors que manifestaven que les seves filles estaven anant classes d'anglès en una acadèmia del municipi i que podrien estar patint tocaments i abusos per part del seu professor d'anglès, segons ha informat avui la policia en un comunicat.

Segons les indagacions, l'investigat hauria convençut els pares de les víctimes de la conveniència de fer classes a dues alumnes els divendres a la tarda -el dia en què no hi havia professorat ni alumnat a l'acadèmia-, ja que, segons apuntava, l'horari era millor i les lliçons també serien millors.

Durant la investigació s'han practicat dos registres, un a l'acadèmia i un altre al domicili de l'arrestat, on s'han intervingut diferents suports i materials informàtics amb continguts pedòfils que estan sent analitzats.

El detingut ha sigut posat avui a disposició judicial, segons la policia.