Aquest dijous

Denunciat per comprar 80 quilos de peix a Vilanova i la Geltrú fora de la llotja

Els Mossos el van enxampar en un control a la sortida del port

peixets

Els Mossos han denunciat un home de 66 anys veí de Sant Adrià de Besòs per comprar uns 80 quilos de peix fora del circuit establert legalment a la sortida del port pesquer de Vilanova i la Geltrú (Garraf), informa la policia catalana.

Els fets van passar ahir, cap a les 10.00 hores, quan els agents estaven realitzant un control de sortida dels vehicles del port de Vilanova i la Geltrú amb relació a les talles de les diferents espècies, les notes de venda i l'etiquetatge dels peixos.

Els agents van detectar un turisme, no isotèrmic, que sortia del port i el van fer parar. L'home, un particular, portava a l'interior del vehicle quatre caixes de suro i un bidó amb uns 40 quilos de sorell, dos bidons de plàstic amb uns 30 quilos de sardines i dos cubells més amb uns vuit quilos de seitons.

Els agents li van demanar la documentació d'aquest peix però el particular no tenia ni factura ni cap albarà i, a més, la mercaderia no estava degudament etiquetada.

L'home hauria comprat directament el peix a diferents petites embarcacions del port, sense passar per la llotja.

Davant els fets, els agents el van denunciar administrativament per una infracció de la llei de pesca i acció marítimes.