TALLS PER ASFALTAT

Restriccions a la Ronda Litoral els dos primers caps de setmana d'agost

Es recomana als conductors la utilització de vies alternatives com la Ronda de Dalt o la Gran Via

cmarquez32554122 barcelona 2016 01 26 barcelona el rea metropoli160601163820

La Ronda Litoral (B-10) tindrà restriccions i talls de trànsit durant els dos primers caps de setmana d'agost (del 4 al 6 i de l'11 al 13) per treballs d'asfaltat, segons ha informat el Ministeri de Foment.

Les obres de millora del paviment i de substitució de les juntes dels viaductes es concentraran entre els quilòmetres 12 i 15,5 de la B-10.

S'ha recomanat als usuaris que circulin per vies alternatives durant els dies que durin els treballs d'asfaltat, com la Ronda de Dalt o la Gran Via (C-31). Aquesta mateixa recomanació s'indicarà mitjançant panells d'informació del Servei Català de Trànsit. 

Durant el primer cap de setmana d'agost, entre divendres, 4, a les 23 hores i diumenge, 6, a les 15 hores, es tallarà al trànsit la calçada de la Ronda Litoral en sentit Besòs. Es desviarà el trànsit cap al port per la sortida 14 i es reincorporarà per l'entrada 20.

Paral·lelament, l'entrada 13 de la B-10 en sentit Besòs quedarà tallada, mentre que la calçada en sentit Llobregat no es veurà afectada. 

El segon cap de setmana d'agost es tallarà el trànsit des del divendres 11 a les 23 hores fins el diumenge a les 15 hores. Els vehicles que circulin en sentit Besòs es desviaran també pel port, com el cap de setmana anterior. 

Els vehicles que circulin en sentit Llobregat seran desviats a la calçada contrària i posteriorment seran redirigits a la calçada original.

La sortida 13 i l'entrada 13 de la Ronda Litoral en sentit Besòs, i la sortida 13 i l'entrada a la B-10 pel carrer del Cementiri, en sentit Llobregat, quedaran tancades al trànsit durant les obres.