SISME SENSE VÍCTIMES

Melilla i Andalusia tremolen per un terratrèmol de magnitud 4,8 al Mediterrani algerià

El sisme s'ha produït a les 5.18 hores i no ha causat danys

terremoto-1

Un terratrèmol de magnitud 4,8 amb epicentre a la zona del Mediterrani pròxima a Algèria s'ha deixat sentir amb força aquesta matinada a Melilla, on no ha causat incidències, i a les províncies andaluses d'Almeria, Jaén, Màlaga i Granada.

El sisme s'ha registrat a les 5.18 hores, segons la informació facilitada per l'Institut Geogràfic Nacional (IGN), i l'epicentre ha estat localitzat a 16 quilòmetres de profunditat.

El terratrèmol s'ha sentit amb intensitat a Melilla, on alguns ciutadans han reaccionat comentant a les xarxes socials i revivint l'ensurt del terratrèmol que hi va haver a la ciutat la matinada del 25 de gener de l'any passat, de magnitud 6,3, que va causar importants danys materials. No ha sigut així amb el terratrèmol d'avui, ja que el servei d'emergències 112 de Melilla ha informat que no s'han produït incidències, encara que sí que s'ha deixat sentir en algunes zones de la ciutat, situada a 120 quilòmetres de l'epicentre. 

Dissabte passat es va registrar un altre terratrèmol, de magnitud 4,3 a Algèria, a les 12.42 hores, que també va ser percebut a Melilla.