MÉS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home mata la seva dona i la seva fillastra a Daimiel

L'agressor ha utilitzat una arma blanca sobre les seves víctimes, totes dues d'uns 30 anys

jgblanco37279185 gra109 daimiel ciudad real 13 02 2017 un agente de la 170213141012 / Mariano Cieza Moreno

Un home ha matat amb una arma blanca la seva parella i la seva filla en un domicili de la localitat de Daimiel (Ciudad Real), segons informa a Efe el servei d'urgències i emergències 112.

L'avís del succés s'ha rebut a les 9.11 hores i ha passat al carrer Arenas, on dues dones del voltant de 30 anys han sigut apunyalades, una d'elles és, segons sembla, la fillastra de l'home, i l'altra, la parella. 

--------------------------------------------------------

La redacció d'EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per contrastar i ampliar aquesta informació, que actualitzarà d'aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies podeu descarregar les aplicacions d'EL PERIÓDICO per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al vostre correu electrònic les notícies, els reportatges i els articles d'opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d'alta als nostres butlletins informatius. També us hi podeu subscriure per consultar 'on line' l'edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.