Presó per a un entrenador de futbol de Mollet acusat d'abusar de menors

Un jutge ha dictat l'ingrés després de la segona denúncia en poques setmanes

Un jutge de Mollet del Vallès ha decretat l'ingrés a la presó d'un entrenador del CF Mollet UE per suposats abusos a menors i que ha sigut denunciat en dues ocasions.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el 29 de novembre van rebre la primera denúncia per dos casos i se'l va detenir a les mateixes instal·lacions del club, el camp Germans Gonzalvo, i posteriorment se'l va deixar en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.

La segona denúncia per la mateixa causa va arribar el 10 de desembre; aquesta vegada, després de passar a disposició judicial es va ordenar el seu ingrés penitenciari fins a la celebració del judici.

Fonts del CF Mollet UE han afirmat a Europa Press que va ser una "sorpresa" quan la policia catalana es va personar al club i han assegurat que, després de conèixer el cas, se l'ha acomiadat de l'entitat i s'ha explicat la situació als pares.

Es tracta d'un persona que abans havia sigut jugador i que actualment exercia les tasques d'entrenador d'equips de categories inferiors, amb més de cinc anys de vinculació al club.