SEGUIU EN DIRECTE LA DIADA DE TOTS SANTS

Els Castellers de Vilafranca volen tancar amb brillantor una gran temporada

Els Verds intentaran completar els dos castells de deu pisos per superar la Vella de Valls

Castellers de Vilafranca / periodico

Els Castellers de Vilafranca volen tancar amb brillantor aquest dimarts, en la 'diada  de Tots Sants' que començarà a les 12 hores del migdia, una de les temporades castelleres més competides dels últims anys.

A la  plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, la plaça més  castellera, els Verds s'han proposat un programa de màxima dificultat, tot i que és pràcticament idèntic al que el dia 23 d'octubre van portar la Colla Vella Xiquets de VallsColla Vella Xiquets de Valls a protagonitzar una de les actuacions més importants en els més de 200 anys d'història dels castells.

Els de Vilafranca volen completar els dos castells de deu pisos (el tres i el quatre amb folre i manilles) i, probablement, el quatre de nou sense folre, encara que tot dependrà de com vagi l'actuació, en què també intervenen els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona. A partir d'aquí, la temporada pràcticament només estarà pendent del que facin els Minyons de Terrassa el 20 de novembre.

15:47

12:00