Els Mossos investiguen els robatoris comesos per dos falsos policies a l'AP-7

Els lladres utilitzen un cotxe de gamma alta i fan aturar les víctimes mostrant plaques falses

Els Mossos d'Esquadra estan investigant diverses denúncies de robatoris que haurien comès dues persones que es fan passar per policies en autopistes com l'AP-7. Els Mossos han confirmat que estan seguint la pista de dos homes que és possible que utilitzin un cotxe de gamma alta, concretament de la marca BMW, i plaques policials de joguina per enganyar els altres conductors, tal com mostren diverses imatges publicades a les xarxes socials.

En les investigacions està col·laborant Abertis. L'engany del fals policia és una metodologia delictiva que tria turistes com a víctimes per robar-los amb l'excusa de comprovar la seva documentació. Aquesta mena de lladres solen actuar en llocs turístics d'entorns metropolitans i autopistes, i utilitzen plaques policials falses que els turistes no poden reconèixer.

Els falsos policies solen agafar els diners i els objectes de valor de les víctimes moltes vegades sense utilitzar la força. Solen utilitzar armilles de policia de paisà per complementar la seva disfressa i prefereixen fer aturar els vehicles de les víctimes als vorals més que a les àrees de servei.