Presó provisional per al conductor ebri i drogat que va matar una nena a Girona

El jutge destaca que conduïa de forma agressiva, a velocitat inadequada i fent frenades brusques

  / ACN / TÀNIA TÀPIA

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Sant Coloma de Farners (Selva) ha acordat aquest dimecres decretar presó provisional el conductor ebri i drogat que dilluns passat va atropellar mortalment una nena de 4 anys a Sant Julià del Llor i Bonmatí (Selva) i posteriorment es va donar a la fuga.

En una sentència, el jutge Francisco Martín Huete ha decretat presó provisional sense fiança per a Alejandro A. A., el conductor de 39 anys acusat dels delictes d'homicidi per imprudència greu, lesions (la mare de la nena morta va resultar ferida de gravetat), conducció temerària, conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies psicòtropes i omissió del deure d'auxili.

RISC DE FUGA

El magistrat ha pres aquesta decisió atenent, fonamentalment, “a la gravetat i entitat dels fets (…) i a l'existència d'un risc evident que l'investigat pugui sostreure's de l'acció de la justícia i frustrar la investigació”.

El jutge també destaca que el sospitós, a més d'anar begut i drogat, conduïa “de forma agressiva, a una velocitat inadequada i realitzant frenades brusques, cosa que va provocar que l'investigat sortís de la carretera i atropellés les dues víctimes”.

També destaca que l'empresonat no va prestar atenció a la dona i a la nena atropellades i tampoc va posar en coneixement dels serveis d'auxili i dels Mossos l'accident.