La mare d'Andrea: "S'ha començat a complir la voluntat de la meva filla, no seguir patint"

Agraeix el suport de la Justícia i la "divulgació, comprensió i afecte" per la difusió del seu cas

Els pares d’Andrea, una nena de 12 anys que té una malaltia rara i degenerativa, han demanat aquest matí davant els mitjans una mort digna per a la seva filla. / EFE / VÍDEO: ATLAS

La mare d'Andrea, la nena de 12 anys amb una malaltia neurodegenerativa irreversibleEstela Ordóñez, ha confirmat aquest dimarts que "s'ha començat a complir la voluntat" de la seva filla de "no seguir patint".

"Com ja vaig dir ahir, aquesta serà una setmana delicada, i ja ho puc assegurar. S'ha començat a complir la voluntat de la meva filla, no seguir patint", afirma a través del seu Facebook Estela Ordóñez després que l'equip mèdic del Complex Hospitalari Universitari de Santiago (CHUS) accedís a retirar l'alimentació artificial a la menor a l'empitjorar el seu estatComplex Hospitalari Universitari de Santiago (CHUS) .

A més, la mare d'Andrea assenyala que la "tranquil·litza molt" que "el jutge i el forense, amb altres professionals", "decidissin no tancar el cas i tenir un seguiment exhaustiu que es compleix el que ha dit l'hospital".

"Respecte a la Justícia em sento molt recolzada, i això és molt important psicològicament per poder acompanyar la meva princesa en els seus últims dies o setmanes", manifesta.

VIDA FELIÇ

També agraeix al seu Facebook en un missatge penjat aquest dimarts la "divulgació, comprensió, suport i carinyo" que ha rebut en aquest cas. "És trist haver arribat a aquesta situació, de veure'm en la tessitura de lluitar fins i tot en el comiat d'ella, després de tants anys intentant fer-ho el millor possible perquè la seva vida fos el més feliç possible", apunta.

"No em penedeixo de la meva actuació", subratlla Ordoñez "si això va ajudar a no fallar" a la seva filla "i lluitar pels seus drets i que aquests es comencessin a complir". "Moltíssimes gràcies des del més profund de la meva ànima", acaba.