ANIVERSARI SOLIDARI

Macrofestival musical solidari de Ràdio Tele-taxi amb el Banc dels Aliments

Més de 25 artistes de diversos gèneres actuen de manera desinteressada aquest diumenge a Illa Fantasia convocats pel locutor Justo Molinero

Macrofestival solidari de Ràdio Tele-taxi, en una edició anterior.

Un any més Ràdio Tele-taxi, l'emissora del locutor i empresari Justo Molinero, celebra el seu aniversari de manera solidària. Aquest diumenge,  13 de setembre, el parc aquàtic Illa Fantasia, al Maresme, tornarà a ser l'escenari d'un macrofestival musical amb la participació de més de 25 artistes de diversos gèneres. Des de les 10 del matí, ininterrompudament, al gran escenari del parc situat a Vilassar de Dalt hi actuaran de manera desinteressada les figures de la música del moment.

El preu de l'entrada solidària es redueix a la meitat amb l'aportació d'un lot d'aliments bàsics destinats a cobrir les necessitats del Banc dels Aliments. Els voluntaris del Banc dels Aliments s'encarregaran d'organitzar la infraestructura necessària perquè l'acció solidària sigui un èxit.

Per a totes aquelles persones que vulguin aportar aliments i no es puguin desplaçar diumenge a Illa Fantasia, aquest dissabte, 12 de setembre, els estudis de Ràdio Tele-taxi situats a Santa Coloma de GramenetMataró Tarragona estaran oberts per a les aportacions, de 9 del matí a 2 del migdia, en el context d'una programació especial.

La fam no ha fet ni farà vacances

"Malgrat els símptomes de recuperació d'alguns sectors de l'economia, a Catalunya encara hi ha persones que no poden satisfer les seves necessitats més primàries respecte a l'alimentació bàsica", explica Justo Molinero. "Aquesta situació revesteix especial crueltat quan afecta els nens", afegeix el locutor, que renova el compromís de Ràdio Tele-taxi amb el Banc dels Aliments per intentar pal·liar aquesta situació.