DESPRÉS DEL TEST DE LA VERITAT A CARCAÑO

La Policia torna a buscar el cadàver de Marta del Castillo

Els agents centren la recerca a Camas i el Charco de la Pava

El Cos Nacional de Policia ha reprès les tasques de recerca del cadàver de Marta del Castillo, desapareguda a començaments del 2009 a Sevilla i per l'assassinat de la qual va ser condemnat a 21 anys i tres mesos de presó Miguel Carcaño. Després que la Policia Nacional suspengués a mitjans de novembre les feines de recerca, ara s'han reprès als voltants del Charco de la Pava i del municipi de Camas, segons fonts policials.

A mitjans del mes d'abril del 2014, les noves excavacions enquadrades en la recerca del cadàver de la jove Marta del Castillo propiciaven una frustrant i amarga situació al ser localitzats a prop de Camas unes restes òssies humanes que, no obstant, no pertanyien a la noia. Després de les anàlisis corresponents es va concloure que els ossos tenien més d'un segle d'antiguitat i que podrien haver arribat fa dècades a aquell enclavament.

No obstant, les autoritats informaven llavors que el dispositiu de recerca, encapçalat per una màquina excavadora, continuaria les seves tasques a prop d'on van ser localitzades aquestes restes òssies.

'Test de la veritat'

Aquesta nova recerca va començar després que la Policia Nacional rebés els resultats del 'test de la veritat' a què va ser sotmès l'assassí confés de la noia, realitzat pel neuròleg i neurofisiòleg clínic José Ramón Valdizán, el 6 de març.

A mitjans de novembre, la Policia Nacional va decidir suspendre les tasques de recerca per reorganitzar la tasca.