Des de sis metres d'altura

Cinc persones cauen d'una terrassa a Sitges mentre es feien una foto

Segueix en estat greu una dona de 48 anys mentre que els altres quatre ferits evolucionen favorablement

Els serveis d’emergències atenen els cinc ferits després de caure d’una terrassa a Sitges. / ACN

Cinc persones han caigut d'una terrassa a uns sis metres d'altura al cedir la barana mentre es feien una foto. Els fets han tingut lloc aquest dijous a Sitges poc després de les cinc de la tarda al número 11 del carrer del Garraf, en una casa unifamiliar, i segons ha confirmat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) una de les afectades ha resultat ferida crítica.

Fins al lloc s'hi han mobilitzat quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter, i efectius de la Policia Local, que han atès les persones ferides.

Una dona de 48 anys ha resultat ferida de caràcter molt greu i ha estat traslladada a l'Hospital de Bellvitge, i quatre persones han resultat ferides amb policontusions però conscients. Tots els ferits segueixen ingressats, segons una nota publicada aquest divendres per l'Ajuntament de Sitges, que especifica que la dona manté el seu estat de gravetat mentre que les altres quatre víctimes evolucionen favorablement.

Pel que fa a aquestes quatre persones, dues han resultat ferides de gravetat i han estat traslladades a l'Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. Les altres dues han patit lesions de menys consideració. Una ha estat traslladada també a l'Hospital Sant Camil, mentre que a la quarta se l'ha portat a un altre centre hospitalari que no ha transcendit.