ACCIDENT A LA N-240

Dos morts i 13 ferits, un de greu, en el xoc d'un autobús i una furgoneta a Osca

Les víctimes mortals són els conductors dels vehicles, de 38 i 32 anys

Dues persones han mort i 13 han resultat ferides, una d'elles de caràcter greu, al xocar una furgoneta i un autobús a la carretera N-240, al terme municipal de Barbastre (Osca), segons han informat fonts de la Subdelegació del Govern a Osca.

El ferit que té les lesions més greus ha estat ingressat a l'Hospital Comarcal de Barbastre, on també han estat traslladats quatre ferits de caràcter lleu, entre ells una dona embarassada.

Els altres ferits lleus, la majoria amb contusions i talls pel trencament de vidres, estan sent atesos als centres de Salut de Barbastre i de la població de Montsó.

Les víctimes mortals són els conductors de l'autobús, de 38 anys, i de la furgoneta, de 32, que viatjava sol. Les seves identitats encara no han estat facilitades per les fonts informants.

A l'autobús, de la companyia de línia regular Alarsa, hi viatjaven 18 persones i tenia com a destí Osca, han confirmat fonts de la Guàrdia Civil.

Els agents de Trànsit investiguen les causes de l'accident, que ha tingut lloc en un tram recte amb bona visibilitat, i no descarten que s'hagi pogut produir per una maniobra incorrecta d'avançament o una badada d'un dels conductors.

L'accident ha passat a les 7.40 hores al punt quilomètric 165,150 de la N-240, punt en què s'han registrat grans retencions de vehicles en els dos sentits.