‘SHOPPING’ ESPECIAL TORNADA AL COL·LE Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Tornada a classe: Els millors estris per a secundària i batxillerat

Aquest el moment en què els joves comencen a delinear el seu futur, per la qual cosa el material que utilitzin és summament important.

Mentre una etapa es va tancar, una de nova s’obre. Aquest el moment en què els joves comencen a delinear el seu futur, les seves preferències i les seves aptituds per les diferents branques del coneixement.

Molts dels nostres fills comencen secundària o batxillerat a transitar el que serà la recta final per a la formació professional o la universitat.

Molts de nosaltres potser ja estem familiaritzats amb aquesta etapa d’anys anteriors, i tinguem més o menys clar quins estris i articles necessitaran.

D’altres en canvi, encara no ens fem amb la idea que els nostres petits ja no són tan petits, i menys amb quins estris necessitaran.

La situació que es repeteix any rere any és que tots els pares i fills de tot el país, sortim sobre la marxa a comprar una infinitat d’estris; que fins i tot per l’època es venen més cars.

La planificació és una bona alternativa davant aquest caos.

Per això els brindarem una sèrie d’estris i accessoris, amb els quals es poden anar avançant, estalviar-se alguns euros, guanyar temps i que la tornada al col·le els trobi totalment preparats.

Imprescindible: Carpeta Erik

COMPRAR A AMAZON PER 13,15 €

Una de les millors formes d’organitzar qualsevol document per a secundària o batxillerat és la carpeta d’anelles Erik.

Està fabricada amb materials d’alta qualitat i dissenys i llicències actuals. Elaborada amb tapa dura de cartró de 2 mm d’espessor i forrades amb paper de 150 g laminat en mate.

Tenen una mida de 32x27,5 cm, enquadernació de 4 anelles, tancament amb banda elàstica de 9 mm i disseny interior personalitzat.

Organitzador: Etiquetes Apli

COMPRAR A AMAZON PER 20,45 €

Amb alta qualitat d’impressió, tant en impressores inkjet com en làser. Les etiquetes Apli estan fabricades en paper reciclat.

Etiquetes laminades, ideals per a senyalització de tot tipus, per exemple, a l’oficina: senyalització de portes i departaments, notes d’interès informatiu, arxius... Classificades per a una alta durabilitat. De vegades una etiqueta ha d’estar a l’exterior o simplement ha de resistir molt més temps que la resta.

Amb les nostres etiquetes resistents a la intempèrie t’oblidaràs de renovar-les contínuament.

Fiable: Retolador STABILO 88

COMPRAR A AMAZON PER 19,21 €

Des del 1977, és el producte que no pot faltar a qualsevol estoig. Estan disponible en 30 brillants colors, incloent-hi 5 neó. Aquest model és inconfusible disseny hexagonal ratllat.

La seva punta de fibra amb reforç metàl·lic és apte per utilitzar amb regles i plantilles. No s’eixuga si es deixa sense tap durant llargs períodes de temps

El tap ventilat i l’ample de traç és ideal per als teus apunts: 0,4mm.

Per a tot: Motxilla VANS

COMPRAR A AMAZON PER 32,98 €

La motxilla per a secundària o batxillerat disposa d’una capacitat d’emmagatzematge de 25 l. El seu compartiment principal amb secció embuatada per a ordinadors portàtils

El model compta amb diverses butxaques especials i plafons d’organització. Està fabricat de 100% niló amb nanses embuatades.

La millor tauleta: HUAWEI MediaPad M5 Lite 10

COMPRAR A AMAZON PER 349 €

La tauleta HUAWEI MediaPad M5 Lite 10 té una pantalla tàctil IPS FullHD de 10.1 polzades amb una resolució de 1920 x 1200 píxels, 224ppi i 5 maneres Eye-Comfort. RAM de 3 GB, emmagatzematge de 32 GB i bateria de llarga durada de 7500 mAh amb càrrega ràpida. ¡La fa ideal per fer treballs a secundària o batxillerat!

El processador Octa-Core Kirin 659 i sistema de 4 altaveus estèreo certificats per Harman Kardon. El seu sistema operatiu Android 8.0+ EMUI 8.0. Per cert, el fabricant indica que no inclou ranura per a targeta SIM.

Temes:

Nou curs