HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 22 de març del 2019

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

Consulta el nostre horòscop de divendres 22 de març del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. És un dia de tensió en les teves relacions professionals, així que ves amb compte. En canvi, amb els teus amics, l’ambient serà extraordinari. Reserva temps per estar amb ells.

Taure. Deixa la tossuderia i dona’t l’oportunitat de veure les coses d’una altra manera, si no, no arribaràs a progressar en les teves tasques. En canvi, si la superes, tindràs moltes satisfaccions.

Gèminis. Tendiràs a prendre’t les reaccions dels altres de forma molt personal. D’altra banda, tindràs sort en l’amor, disfrutaràs molt de la teva parella i de la relació amb els teus fills.

Càncer. No permetis que ningú et digui el que has de fer i segueix el teu propi criteri. Tindràs bon gust per decorar la teva llar i bon humor per evitar els enfrontaments.

Leo. Les qüestions laborals es retarden i es bloquegen, necessitaràs molta perseverança per tirar endavant. En canvi, les relacions personals viuran un dia meravellós.

Verge. Augmenta la confiança en tu mateix i ho veuràs tot de manera més positiva. No et desanimis i centra’t en la teva feina, et sortirà molt bé i et donarà moltes satisfaccions.

Balança. Malgrat que vols passar un dia tranquil, el malestar d’altres persones i les seves ganes de conflicte t’ho posaran difícil. No caiguis en les seves provocacions i mantingues la calma.

Escorpí. Hi ha els que reclamen la teva atenció i, tot i que en principi et mostris atent i afable, acabaràs atabalat si no hi poses límits. A la tarda, busca un temps de relaxació.

Sagitari. Amb els companys de feina, és possible que estiguis donant més del que reps, o viceversa... és important que intentis ser just. Avui t’ho passaràs molt bé amb els teus amics.

Capricorn. És un dia formidable a la feina, obtindràs resultats estables i duradors. Però en l’economia es tendirà a la inestabilitat i hauràs de gestionar-la sàviament.

Aquari. No et desanimis, sigues positiu i confia en tu mateix per tirar endavant els teus assumptes. Et sentiràs pressionat per un familiar i hauràs de deixar-li les coses clares.

Peixos. En el pitjor moment, rebràs el recolzament o la sort que necessitis. Para atenció a les teves relacions d’amistat, és possible que hi hagi un allunyament amb algú que has d’evitar.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop