HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 13 de desembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac: Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

Consulta el nostre horòscop de dijous 13 de desembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Tendiràs a fer castells en l’aire i a distreure’t en excés del que és important. El que passa és que necessites una mica de descans per tornar a agafar forces.

Taure. Si estàs angoixat i vols parlar del que sents, tingues en compte que no serà ben rebut. Segurament, t’interpretaran malament. Escriu-ho o espera a demà per dir-ho.

Gèminis. En el terreny professional, et trobaràs amb problemes de comunicació i amb dificultat per arribar a acords. Fixa’t bé en la lletra petita de tot el que firmis avui.

Càncer. No perdis el temps en converses superficials o no tiraràs endavant el que t’havies proposat. A més, un excés de pensaments negatius et perjudicarà la salut.

Leo. Intenta no distreure’t de la feina o t’oblidaràs d’un tema important. Estaràs més sensible i els assumptes del cor t’afectaran més. Sigues previngut al jutjar les situacions.

Verge. No us posareu d’acord a casa sobre com han de portar-se certs assumptes, i no servirà de res voler imposar el teu criteri. Ordena millor casa teva o perdràs alguna cosa.

Balança. Hi haurà malentesos a la feina que posaran les coses difícils. Durant el dia, el diàleg farà que tot millori. Tens moltes idees però mira que siguin pràctiques.

Escorpí. En l’amor, la inquietud i desconfiança no et deixen veure el que hi ha de bo en la relació. Cuida les teves paraules perquè més tard podries penedir-te d’haver-les pronunciat.

Sagitari. Les preocupacions per assumptes familiars i de casa podrien perjudicar-te la salut. No veuràs les coses clares, per això l’ideal serà que deixis aquests temes per a un altre dia.

Capricorn. No t’hauries de fiar de tothom, i no perquè vulguin fer-te mal intencionadament, sinó perquè la seva confusió i caos t’afectaria. En la salut, cuida’t el sistema nerviós.

Aquari. No és un bon dia per invertir ni per tractar assumptes econòmics, ja que et fallarà l’objectivitat i, a més, podries ser enganyat. En altres àmbits, la teva ment estarà més clara.

Peixos. La teva ment i el teu cor aniran per camins diferents, cosa que et farà molt difícil sentir-te segur a l’hora de decidir. Tots estaran atents a les teves paraules, així que sigues prudent.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop