HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 20 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

Consulta el nostre horòscop de dilluns 20 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. Queda amb persones amb qui puguis passar un dia tranquil i relaxat. Si tens parella, és un excel·lent dia per disfrutar de la intimitat i del romanticisme amb ella.

Taure. És moment de disfrutar dels petits plaers com un exquisit menjar, un bonic paisatge o una sobretaula compartida amb els teus amics o familiars per xerrar amb calma.

Gèminis. Seràs més presumit i t’agradarà cuidar el teu aspecte. Potser compres roba o segueixes algun ritual de bellesa. Et mostraràs afectuós i et serà fàcil expressar els teus sentiments.

Càncer. Avui no perdis l’oportunitat de viatjar perquè t’espera un bonic dia visitant altres llocs, ja sigui una nova ciutat o algun recòndit lloc en la naturalesa.

Leo. El teu temperament afectuós, alegre i vital propiciarà agradables trobades amb altres persones. Et sentiràs summament apassionat i sensual, a més d’inspirat i creatiu.

Verge. No et faltaran propostes per passar-ho genial. No et ve de gust estar sol i tindràs la sort de trobar bona companyia i compartir els bons moments que et donarà el dia.

Balança. Et provarà molt passar un dia tan tranquil com sigui possible i fer activitats senzilles, com llegir, escoltar música, cuidar les teves plantes i preparar una nova recepta.

Escorpí. Seràs summament romàntic i et sentiràs molt atractiu. És un dia per deixar-se portar per la tendresa, la suavitat i l’amor. Si tens fills, avui estaràs molt a gust amb ells.

Sagitari. L’important ara és trobar-te tranquil, tant si et quedes a casa com si surts de viatge. Per això, faràs el possible per evitar els problemes i assaborir les coses bones del dia.

Capricorn. És un dia de gran sociabilitat, moviment, comunicació i curiositat. Et provarà molt sortir de casa i quedar amb els teus amics o apuntar-te a alguna activitat d’una xarxa social.

Aquari. Avui faràs bones compres, tot i que és molt possible que gastis més del compte. Controla el teu geni i actua més amb el cor. Així, disfrutaràs molt d’aquest dissabte.

Peixos. La teva sensibilitat està a flor de pell i gaudiràs d’una gran imaginació. Et delectaràs amb qualsevol manifestació artística com el cine, el teatre, la poesia o la fotografia.

L’horòscop elabora les seves prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals es troba sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Bessons, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop