HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 23 de setembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut del teu signe del zodíac

horoscopo

Consulta el nostre horòscop del diumenge 23 de setembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. Escolta els teus somnis i intuïcions, són missatges del teu subconscient que t’ajudaran. No facis gaire i relaxa’t, potser escoltant música o fent un tomb per la natura.

Taure. Bon dia per envoltar-te de bons amics, et sentiràs acompanyat i estimat per ells. També tu seràs una font d’inspiració per a ells. Podria sorgir l’amor amb una amistat.

Gèminis. Mostraràs molta tendresa i sensibilitat. Ajudaràs tot aquell que ho necessiti, però recorda també prendre’t el teu temps per descansar i deixar volar la teva imaginació.

Càncer. Aprofita aquest diumenge per sortir de casa acompanyat de la teva família o les teves amistats, si pot ser, a algun lloc a prop del riu o del mar, que per a tu tenen una energia especial.

Leo. Les teves emocions estan a flor de pell i et costarà molt controlar-les. Afortunadament, se’n beneficiarà la teva vida amorosa i la teva gran creativitat.  Pel que fa a la salut, cuida els teus peus.

Verge. Avui dubtaràs entre estar pels altres i compartir o fer només el que et vingui de gust. Mira de tenir una mica de temps per a les dues necessitats i passaràs un dia formidable.

Balança. Que no t’aclaparin les obligacions, prova de tenir un espai per sentir-te lliure i així descansar, tant físicament com mentalment. Cuida l’excés en el menjar i la beguda.

Escorpí. Serà un dia extremadament romàntic, lluiràs els teus dots de seducció i enamoraràs. Mostraràs molta tendresa, sensibilitat i imaginació i serà formidable ser al teu costat.

Sagitari. Et sentiràs molt unit a les persones que estimes i, si t’has enemistat amb algú, és el moment de fer les paus. Disfrutaràs de la música, potser anant a un concert.

Capricorn. En comptes de voler controlar-ho tot, flueix amb el que porti el dia. Serà una excel·lent manera de relaxar-te i d’apreciar les petites coses i la gent que tinguis al teu costat.

Aquari. Valoraràs la bellesa i la delicadesa, potser a través de l’art o de la contemplació d’un bonic paisatge. Anar al cine o al teatre serà una bona manera de passar la tarda.

Peixos. Estàs summament sensible i has de ser curós i triar activitats tranquil·les i companyia amable. La música, l’art en general o somiar una estona desperta et faran molt bé.

L’horòscop elabora les seves prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 de abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 de octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cadascun dels signes zodiacals es troba sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Gèminis, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop