Després dels programes de receptes, els realities i concursos de televisió culinaris, les pel·lícules amb els fogons com a escenari dominant junt amb la consolidació dels xefs com estrelles del rock, la relació d’amor entre la cuina i el món audiovisual s’ha reforçat encara més amb l’èxit total de les sèries –última descendència d’aquest binomi a les pantalles– amb la gastronomia com a ingredient principal de les ficcions. La segona temporada de The Bear (Disney+) ha trencat rècords al convertir-se en la sèrie còmica amb més nominacions en la història dels premis Emmy. En concret, el drama sobre un jove xef d’alta cuina que es posa al capdavant de l’establiment d’entrepans de la seva família a Chicago, protagonitzat per Jeremy Allen White, optarà a 23 candidatures en la pròxima edició dels guardons televisius.
El suculent ‘boom’ de les sèries de cuina
L’èxit de ‘The Bear’, que estrena avui la seva tercera temporada, i ‘Boiling point’ culminen l’idil·li indestructible entre fogons i pantalles

El més llegit
- Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- El futur Hospi de Jordi Alba i Thiago Alcántara: objectiu, arribar a Primera Divisió
- La primavera aterra en aquest restaurant empordanès amb Estrella Michelin i dos Sols Repsol amb un nou menú
- Catalunya declara que els seus centres de menors migrants ja superen el 100% de la seva capacitat