Fenomen mundial

‘Los Bridgerton 2’, rècord d’audiència en el seu primer cap de setmana d’estrena

Els Bridgerton ho han tornat a fer. Els tres primers dies de ‘streaming’ de la segona temporada de la sèrie de Netflix han arribat a un rècord d’hores de visionament de la plataforma, segons ha informat ‘Hollywood Reporter’.

La nova temporada de la sèrie es va estrenar el 25 de març, i en els primers tres dies va sumar 193 milions d’hores de visionament arreu del món i es va consagrar en el rànquing de tots els països on Netflix s’ha desplegat, 92, a excepció del Japó.

L’èxit d’audiència no té precedents en la història de la plataforma en una sèrie en parla anglesa, i només la cinquena temporada de la sèrie espanyola La casa de papel, amb 201,9 milions d’hores de visionament en els tres primers dies després de la seva estrena el 3 de setembre de 2021, supera ‘Los Bridgerton 2’ en la classificació global.

Segons els càlculs de ‘Hollywood Reporter’, a partir de les estadístiques habituals de Netflix, la segona temporada de ‘Los Bridgerton’ podria superar les 400 milions d’hores de visualització per a la seva segona temporada aquest mateix diumenge, ja que l’audiència tendeix a créixer exponencialment després del primer tret de sortida.

El rècord d’hores de visionament en els primers 28 dies a Netflix l’ostenta la sèrie coreana ‘El juego del calamar’, que va sumar 1.650 milions d’hores arreu del món en aquell període.