Movistar+ estrenarà al març la segona temporada de ‘La unidad’

Aquest ‘thriller’ se centra en un equip de la Policia Nacional especialitzada en la lluita contra el terrorisme gihadista

‘La Unidad’, una de les ficcions més reconegudes de Movistar+, torna el març d’aquest any. La plataforma estrenarà la segona temporada i iniciarà l’època primaveral de llançaments. A més, amb motiu de l’anunci de la data d’estrena, Movistar+ ha publicat un nou avenç de la tanda d’episodis.

Aquest trepidant thriller televisiu té previst mantenir l’ambiciós nivell de producció de la primera temporada i anirà un pas més enllà en la història d’aquests herois anònims que componen un equip de la Policia Nacional especialitzada en la lluita contra el terrorisme gihadista. I és que ara, l’objectiu dels terroristes serà la mateixa Unitat i els seus membres.

«Hi ha una diferència fonamental en aquesta temporada amb diferència a l’anterior, i és la motivació dels personatges. En la primera tanda, els nostres policies es desvivien professionalment per atrapar els terroristes i els terroristes intentaven fer complir els seus propòsits estratègicament. Ara no, la motivació ja no és professional», declara el director i creador de la sèrie, Dani de la Torre, mitjançant un comunicat.

«La motivació és un dels instints més primaris que envolta l’ésser humà, ‘l’amor’. I és aquest amor a la família, als seus éssers estimats el que descobreix i activa la por i la venjança dins de cada un dels nostres personatges, policies i gihadistes, i traurà alguna cosa de dins de cada un d’ells mai vista abans», continua.

Torna la comissària Torres

Protagonitzada per personatges femenins en posició de responsabilitat i lideratge, La Unidad continua tenint al davant la comissària Carla Torres, interpretada per Nathalie Poza, guanyadora del Goya per ‘No sé decir adiós’ i ‘La boda de Rosa’ i Marián Álvarez, guanyadora del Goya per ‘La heridad’, com a l’agent Miriam.

Michel Noher és Marcos, exparella de Carla, pare de la seva filla i cap de la Unitat; Luis Zahera és Sergio, el cap d’operacions. L’actriu espanyola d’origen persa Fariba Sheikhan és l’agent Najwa; Raúl Fernández de Pablo és Roberto i Carlos Blanco és Ramón. La sèrie compta a més amb la col·laboració especial de Fele Martínez com a Sanabria.

Alba Bersabé, que interpreta la filla de Carla i Marcos, serà una de les grans protagonistes d’aquesta segona temporada. Juntament amb Francesc Orella i Pepo Oliva, en aquesta nova temporada s’incorporen al repartiment Fran Cantos (Álvaro) i Aroa Rodríguez (Kala), a més d’un important elenc d’actors internacionals de més de sis nacionalitats.