Segons l’opinió d’aquest dietista i docent universitari, l’auge comercial dels plats preparats té una clara explicació: el poc temps que tenim per comprar aliments frescos i cuinar-los a casa. La conseqüència és molt seriosa: ingerir excessives quantitats de sal és un problema de salut de primera magnitud.
Una tendència alimentària en alça
Julio Basulto : "El tomàquet no te gust de res perquè menges precuinats que abusen de la sal"
Autor, entre d’altres, de ‘Más vegetales, menos animales’, Dieta y cáncer’ i ‘Come mierda’, el dietista-nutricionista assegura que ingerir excessives quantitats de sal és un problema de salut de primera magnitud. I recorda que un plat no és saludable si conté més d’un gram de sal per 100 grams.
«He de dir que tampoc és tan difícil menjar bé. I és bonic ensenyar els teus fills a cuinar»

El més llegit
- Àlex Márquez: «El meu germà té pilotes, bé, ara una i mitja»
- Entre el dolor i la nostàlgia
- El paradís familiar que no sabies que necessitaves (i ara no podràs viure sense)
- "No guiris, només locals": augmenten els usuaris d''apps' de cites que veten els 'expats' a Barcelona
- Paella gratis i rumba en directe en la inauguració del nou ‘wakepark’ de Castelldefels