Segons l’opinió d’aquest dietista i docent universitari, l’auge comercial dels plats preparats té una clara explicació: el poc temps que tenim per comprar aliments frescos i cuinar-los a casa. La conseqüència és molt seriosa: ingerir excessives quantitats de sal és un problema de salut de primera magnitud.
Una tendència alimentària en alça
Julio Basulto : "El tomàquet no te gust de res perquè menges precuinats que abusen de la sal"
Autor, entre d’altres, de ‘Más vegetales, menos animales’, Dieta y cáncer’ i ‘Come mierda’, el dietista-nutricionista assegura que ingerir excessives quantitats de sal és un problema de salut de primera magnitud. I recorda que un plat no és saludable si conté més d’un gram de sal per 100 grams.
«He de dir que tampoc és tan difícil menjar bé. I és bonic ensenyar els teus fills a cuinar»
El més llegit
- Cercle blau a Whatsapp de Meta AI: com treure'l del telèfon
- Tornen les pluges a Catalunya: l’avís del Meteocat
- El Govern va dubtar de Renfe i va demanar a un alcalde que comprovés si hi havia un tren de Rodalies amb passatgers abandonat a Sant Miquel de Fluvià
- Una diputada de Junts: «La infermera del CAP em va dir que si fos immigrant em donarien cita avui mateix»
- La prolongació de l’L8 ja té totes les obres en marxa