Enriqueta Ramón, propietària de la parada Peixateries Enriqueta, del mercat d'Hostafrancs, recomana aquesta recepta en què combina peix i marisc amb un deliciós romesco.
INGREDIENTS (4 persones)
1 kg de rap
400 grams de cloïsses
Patates
Un pot de salsa romesco (recomanat el de Casa Ferrer)
Brou de peix
Farina
Oli d'oliva
Sal
PREPARACIÓ
Demaneu a la parada un quilo de rap preparat per cuinar. En primer lloc, heu d'enfarinar el peix. Una vegada fet això, poseu al foc una paella amb oli d'oliva i, quan estigui calent, afegiu-hi el peix perquè es fregeixi. Reserveu-lo. A continuació, en una paella aboqueu la salsa romesco i deixeu que es desfaci. Quan estigui a punt, aboqueu sobre la salsa el brou de peix. Talleu les patates en làmines i afegiu-les a la paella. Quan estiguin toves, afegiu-hi el rap i, quan faci xup-xup, incorporeu-hi les cloïsses. Deixeu-ho tot junt cinc minuts a foc lent fins que estigui a punt.