Marc Rodríguez, copropietari de la parada Aviram Margarita, del mercat d'Hostafrancs, recomana un plat facilíssim: un rodó de pollastre que, llevat de la salsa, es pot comprar ja preparat i a punt per cuinar-lo.
INGREDIENTS (4 persones)
1 rodó de pollastre d'un quilo
2 tomàquets
Vi ranci, una tassa llarga
Pebre negre
Nou moscada
Oli
PREPARACIÓ
Demaneu que us preparin un rodó de pollastre. En aquest cas, el farcit és de pebrots, salsitxes i béicon. Per cuinar-lo, el primer que s'ha de fer és posar-lo en una cassola amb oli i daurar-lo lentament. Quan ja hagi agafat el to, s'hi afegeixen la resta d'ingredients tallats a trossos petits i, després, el vi ranci. Ara tocarà esperar que s'evapori. Deixeu refredar la carn i més tard fiqueu-la a la nevera. Quan estigui freda, ja es podrà fer-ne talls i abocar-hi per sobre una salsa feta triturant els ingredients que han quedat a la cassola.