Del 2 al 5 de setembre

Santa Coloma inicia el repartiment dels tradicionals mocadors solidaris de la festa major d’estiu

  • Els interessats hauran de triar una franja horària per recollir-lo a partir del dilluns 29 d’agost

Ayuntamiento de Santa Coloma

Dilluns vinent, 22 d’agost, es torna a posar en marxa el repartiment dels tradicionals mocadors solidaris de la festa major d’estiu de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), que es porta a terme mitjançant reserva a la web www.grameticket.cat.

Així, des del consistori expliquen que el 22 d’agost també es posaran a disposició els tiquets 2x1 de la fira d’atraccions.

Des de l’ajuntament colomenc remarquen que es poden reservar fins a 4 mocadors per cada gestió. «Cada mocador estarà vinculat a un DNI i portarà de regal dues promocions 2x1 per a la fira d’atraccions, que es podran utilitzar el divendres 2 i el dilluns 5 de setembre», expliquen.

Les persones interessades hauran d’escollir una franja horària per recollir els mocadors –a partir del dilluns 29 d’agost al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar– i hauran de realitzar, en el moment de la recollida, un «donatiu de 2 euros» per mocador.

«La recaptació anirà íntegrament destinada al programa municipal d’aliments solidaris que gestionen la Creu Roja del Barcelonès Nord i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet», assenyalen des del consistori.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma