Per a més grans de 65 anys

Adjudicades les vivendes de l’antiga escola Miguel Hernández de Santa Coloma

  • El lloguer s’adapta als ingressos dels adjudicataris i equivaldrà al 25% dels ingressos de la unitat de convivència, amb un màxim de 350 euros al mes

Ayuntamiento de Santa Coloma

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) va fer divendres passat, 25 de febrer, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré, el sorteig d’adjudicació de les 48 vivendes dotacionals per a persones majors de 65 anys, en règim de lloguer, de l’edifici situat a la confluència dels carrers Almogàvers i Laredo, on s’ubicava l’antiga escola Miguel Hernández.

El preu del lloguer d’aquestes vivendes s’adaptarà als ingressos de les persones adjudicatàries i serà l’equivalent al 25% dels ingressos de la unitat de convivència, amb un màxim de 350 euros mensuals.

Es tracta de vivendes dissenyades per a persones grans, sense barreres arquitectòniques, i «adaptades a les necessitats d’aquest col·lectiu», expliquen des del consistori. 43 estan adaptades per a unes o dues persones, d’entre 40 i 42 m2, i disposen d’una zona oberta formada per un saló menjador-cuina, una habitació doble, un lavabo i una terrassa.

Cinc pisos més estan adaptats per a una persona amb mobilitat reduïda, d’entre 44 i 48 m2, amb un saló menjador-cuina, una habitació doble i un lavabo accessible.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO