Espectacles

Santa Coloma acull per primera vegada el Circus Universal

  • La companyia circense va ser fundada el 1925 per la família Burkhart i des de 1985 presenta amb gran èxit les seves funcions a tot l’Estat

Acn / Aleix Freixas

Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) acull per primera vegada el Circus Universal. Ho fa al parc de Can Zam des del 17 de desembre i, si les autoritats sanitàries no marquen el contrari, fins al 16 de gener del 2022. Des de l’ajuntament expliquen que el Circus Universal va ser fundat el 1925 per la família Burkhart i des de 1985 presenta amb gran èxit les seves funcions a tot l’Estat.

«Amb motiu de la seva estada a la nostra ciutat, s’ha possibilitat que 600 persones puguin assistir gratuïtament a dues sessions del circ amb tiquets 2x1», assenyalen des del consistori. Així, es van posar a disposició de la ciutadania 300 tiquets 2x1 per a la sessió del divendres 17 de desembre i 300 tiquets 2x1 per a la sessió del 2 de gener (17 hores).

Es tracta d’un espectacle «ple de màgia i il·lusió», expliquen des del mateix Circus Universal, que ara es troba en la seva nova gira per la geografia espanyola. El xou està compost per acròbates, pallassos, hologrames d’animals 3D, màgia, humor i «moltes sorpreses més».

L’entrades es poden adquirir a través de la web de la companyia circense per un preu de 10 euros.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO