Noves tecnologies

Santa Coloma recupera les càpsules d’informàtica als centres cívics de la ciutat

  • Totes les activitats, que són gratuïtes, es fan el novembre i el desembre i començaran el pròxim dia 17

Les Aulesclick, les sales d’informàtica dels centres cívics i casals de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), ofereixen una nova programació de càpsules per a les persones que busquen una formació específica relacionada amb l’ús de les TIC i el món informàtic en una única sessió.

A les càpsules d’edicions anteriors, com Organitza el teu viatge ‘online’, Google Drive, Google Fotos i Seguretat informàtica, s’afegeixen les formacions següents: Aprèn a utilitzar La Meva Salut, Tips de WhatsApp, Descobreix el món de les ‘apps’, Obtenció i ús del certificat digital i Google Maps, entre altres.

Totes les activitats, que són gratuïtes, es fan el novembre i el desembre i començaran el pròxim dia 17. Les càpsules tenen una durada de 2 hores (de 17.30 a 19.30 h) i s’impartiran els dimecres.

Els centres cívics on s’impartiran les formacions són el Centre Civic Riu (Lluís Companys, 9), el Centre Cívic Llatí (Nàpols, 41), el Centre Cívic Fondo (Wagner, 19) i el Centre Cívic Can Mariner (Milà i Fontanals, 14-16). Els veïns interessats poden rebre més informació a les sales d’informàtica d’aquests centres cívics de 16 a 21 h.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO