FOC

Incendi en un pis del passatge de Juli Garreta de Santa Coloma de Gramenet

Entre setanta i vuitanta persones van ser desallotjades, però finalment no es van haver de lamentar ferits

Tot i que les flames van afectar diversos pisos de l'edifici, no es van registrar danys estructurals

incendio

Un pis del passatge de Juli Garreta de Santa Coloma de Gramenet es va incendiar aquest dimecres 18 de novembre a la tarda per causes encara desconegudes. Des de Bombers de la Generalitat expliquen que van rebre l’alerta a les 18:26h i que el foc es va donar per controlat a les 18:48. Al lloc dels fets hi van acudir un total de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una dels Bombers de Barcelona, que van aportar un vehicle escala a la intervenció.

Des de Mossos d’Esquadra expliquen que es va haver de desallotjar entre setanta i vuitanta persones. Per part seva, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) assenyala que va destinar tres ambulàncies, tot i que finalment no es va registrar cap ferit. En l’incident també hi va participar la policia local de Santa Coloma.

Les flames «van afectar tot un pis» i van arribar a fer malbé en menor grau el pis superior i el limítrof, segons indiquen des del cos de Bombers. A més, el pis de baix també va patir filtracions d’aigua arran de l’extinció de l’incendi.

No obstant, des del cos de Mossos assenyalen que no hi va haver danys estructurals i que actualment s’està investigant l’origen del foc.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA